Bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

Kontakt da venligst vores kundeservice og så opdaterer vi siden her. Åbningstider for Klinik SOS Alle der ønsker undersøgelse og behandling for seksuelt overførte infektioner, rådgivning og vejledning har mulighed for at ringe og bestille tid på alle hverdage mellem. Bliv undersøgt for kønssygdomme i Roskilde walk-IN klinik: Det er ikke nødvendigt med hverken henvisning eller tidsbestilling for at blive tilset. Hjælp os med at hjælpe flere til et sundt, sygdomsfrits sexliv. Alle kan henvende sig i klinikkens åbningstid uden henvisning og uden tidsbestilling.

Velkommen: Bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

Sal 2400 København NV, find vej ved hjælp af kortet. Non-danes are welcome at the clinic as well. Har du brug for en hjemmetest for klamydia, kan du bestille en klamydiatest her. Gonoré (sekretprøve herpes (laboratorieprøve kønsvorter/kondylomer, smitsom leverbetændelse/hepatitis (blodprøve syfilis (blodprøve). 9:00 og lukker mandag, tirsdag og torsdag. Jeg har en kønssygdom - hvor kan jeg få behandling? bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

Åbningstider: Bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

Klinikken åbner telefonen. For nærmere information om de enkelte kønssygdomme kan du læse mere i vores korte oversigt over disse, hvor du i bunden af skemaet kan finde henvisninger til de enkelte produkter. Tidsbestilling Rådgivning om prævention Stor erfaring med unge UngMod 24-7s hjemmeside Bestil klamydiatest online Bestil klamydiabehandling online Region Nordjylland Der findes i Region Nordjylland kun et enkelt tilbud til behandling udredning og behandling af kønssygdomme. Kønssygdomme hos Klinik SOS Alle hverdag undtagen onsdag mellem.00.30 - på telefon Hvad testes der for på Klinik SOS? Mangler der en klinik for seksuel sundhed fra dit lokalområde? 29 5000 Odense C Tidligere kendt som "Ambulatorium for hud- og kønssygdomme" og "Hudafdeling I og Allergicentret" Det er bygningen lige bag ved lygtepælen med "Betalingszone"-skiltet når man kigger her på Google Streetview.

Liste over: Bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

10.00.00 på tlf. Den tidligere Præventionsklinikken nær banegården i Odense er lukket. Region Syddanmark, bestil klamydiatest online, bor du i Region Nordjylland eller Region Syddanmark bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme kan det være værd at overveje om du har bedre behandlingsmuligheder ved at tage til København. Hos klinikken kan du udover rådgivning og vejledning modtage test for følgende: Klamydia Gonoré Kønsvorter Herpes HIV Syfilis Er jeg anonym på Klinik SOS? Du kan også bare dukke op tirsdage i tidsrummet 14-16.

Om bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme

Se alle indlæg af bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme →

En kommentar til “Bordel fredericia bispebjerg hospital kønssygdomme”

  1. Klinikken er åben for alle. Skip Navigation Links Forside AfdelingerDermato-Venerologisk.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *