Telia startpakke thomas buttenschøn hiv

Plejefamilien, som senere blev hans adoptivfamilie, skulle vise sig at komme til at betyde meget for Thomas Buttenschøn, som i dag har opkaldt sine to sønner, Jens og Peter, efter de to mænd, som han begge kalder fædre. Tidligere har jeg altid prøvet at holde min historie ud i strakt arm, men med den her plade har jeg kigget indad, hvilket både har været sundt og vildt hårdt, siger han. Så hun har tvunget mig til at grave ind i mig selv. Min mors smykkeskrin er ikke noget værd for andre, men affektionsværdien er ubeskrivelig for mig, siger han. På nummeret "Millioner" fra den nye plade synger Thomas Buttenschøn om værdien af at have nogle fysiske ting, som han kan vise sin kæreste, så hun kan få et indtryk af, hvad han er rundet. Hun var 34, da hun døde, og jeg fylder 34 i år, siger han. Thomas vil gøre op med uvidenhed omkring hiv. I mit hoved husker jeg hende som voksen, men når jeg ser billeder af hende, kan jeg pludselig se, at vi har samme alder. Om at leve et normalt familieliv som hiv-smittet.

Thomas: Telia startpakke thomas buttenschøn hiv

Ingen i familien tænker over, at Thomas har hiv. I en lang periode følte han ikke, at han havde noget på hjerte, og han meddelte sin kæreste Mille Gori, bedre kendt som Motor Mille, at han helt ville stoppe med at skrive. Han vinkede til hende og bankede på ruden, men hun så ham ikke. De sagde farvel, og da hans mor hankede op i kufferten og gik mod gaten, kiggede Thomas Buttenschøn efter hende en sidste gang igennem en glasrude. The old fashioned way. Vi lever fuldstændigt som alle andre.

Telia startpakke thomas buttenschøn hiv - Thomas Buttenschøns mor

Få dage inden havde vi fået et brev med posten fra Zambia, hvor hun skrev, at hun havde det godt. Her kan du se nogle skønne billeder af Thomas Buttenschøn med sin familie samt som deltager i 'Vild med dans Thomas Buttenschøn, relaterede artikler. Jeg kan vise dig kirkegården, hvor min mor hun er begravet / men jeg ved ikke, hvor hun ligger / for vi havde ikke råd til stenen / jeg kan give dig det her smykke / som hun gav mig, før hun døde / men. Om at vokse op med bevidstheden om, at hans forældre skulle strumpfhosen sex private pornos dø, og at han selv var smittet med samme sygdom. Han var lavet af kærlighed. Året efter mistede jeg min mor. På sit klaver har han billeder af sin mor stående, og dem har han kigget på, mens han har spillet for sig selv, hvilket langsomt har fået teksterne til at dukke. I det første år af Thomas Buttenschøns liv boede forældrene i Zambia. Og på én måde kan jeg sagtens se logikken. Selvom det var netop dét, jeg ønskede mig allermest. Og når jeg ser et stjerneskud, håber jeg på, at hvad end mine børn ønsker sig, så kommer det også til at gå i opfyldelse en dag, skriver Thomas Buttenschøn.

Om telia startpakke thomas buttenschøn hiv

Se alle indlæg af telia startpakke thomas buttenschøn hiv →

En kommentar til “Telia startpakke thomas buttenschøn hiv”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *